• Македонски
  • English
  • Shqip

Контакт за проектот

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ И НАСОКИ

бул. „Партизански одреди“, бр. 43А, 1/1/11

1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: + 389 (0)2 3119 107

E-mail: contact@sdc.com.mk

www.sdc.com.mk