• Македонски
  • English
  • Shqip

Kontakt për projektin

KONTAKT INFORMATA DHE UDHËZIME

Bul. Partizanski odredi , nr. 43А, 1/1/11 1000 Shkup,

Republika e Maqedonisë

Telefon: + 389 (0)2 3119 107

E-mail: contact@sdc.com.mk

www.sdc.com.mk

Кonsalting per Zhvillim Strategjik

Кonsalting per Zhvillim Strategjik SHPK

Pirinska 45-2/13,

1000 Shkup

Republika e Maqedonise

Tel.: +389 2  3119 106

Fax: + 389 2 3118 737

е-mail: contact@sdc.com.mk