• Македонски
  • English
  • Shqip

ВЛАДИНИ МЕРКИ ЗА ПОДДРШКА

МЕРКИТЕ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ВРАБОТУВАЊЕТО И НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО

Page
of 1 pages | View
per page | Total 0 records found
  • No records found.

PARTNERS

Strategic Development Consulting

 

 

Strategic Development Consulting Ltd.

Blvd. Partizanski Odredi, nr. 43А, 1/1/11

1000 Skopje

 Republic of Macedonia

 

Tel: +389 2  3119 107

Fax: + 389 2 3118 737

e-mail: contact@sdc.com.mk