• Македонски
  • English
  • Shqip

Контакт

Користете ја информацијата подолу за да стапите во контакт со нас.

Испратете ни порака

Ве молиме пополнете ги полињата подолу, и ние ќе одговориме во брз временски рок.

Captcha verification

Нашите Адреси/Контакти

Листа со контакти/адреси:

Канцеларија Скопје

Консалтинг за стратешки развој ДОО

 Пиринска 45-2/13 Скопје
    Република Македонија
 +389 2 3119 106
 +389 3 118 737
 contactsdc.com.mk